Hoofdgerechten

Visgerechten

Catch of the Day
Omdat er op de huidige vismarkt veel én een gevarieerd aanbod is, wisselen wij vaak in onze visgerechten. De visgerechten staan daarom niet meer op de kaart, maar op de krijtborden met ‘Catch of the Day’ (in het restaurant te zien).
Bel of mail als u wilt weten welke vissoorten wij momenteel serveren.

Vleesgerechten

Entrecote ‘café de Paris’
Heerlijk malse runderentrecote met de klassieke ‘Parijse’ kruidenboter. de saus is ontstaan in het restaurant van de familie Boubier in de jaren dertig in Genève. De dochter van Madame Boubier trouwde met de eigenaar van het restaurant “café de Paris”, waarnaar de saus is vernoemd. .25.50

Saté Ajam
Traditionele Indonesisch bereide saté van label rouge kip geserveerd met kroepoek, witte rijst, pinda saus en ‘pickled’ sjalotte en komkommer. 20,00

Texels lam
Slow cooked lamsnek met cous-cous, ras el hanout jus en medjoul dadels. 22,50

kalfssukade
Zacht gegaarde kalfssukade met truffeljus en paddestoelen pappardelle pasta. 23,00

Spoor tournedos
Gegrilde biefstuk van de runderhaas van het Black Angus rund waarin knoflookteentjes zijn gestoken, omwikkeld met pancetta spek met een saus van gepofte knoflook en seizoensgroenten. 27,00

Tournedos
Gegrilde biefstuk van de runderhaas van het Black Angus rund met saus naar keuze (peper, rode wijn, gorgonzola of chimichurri) en seizoensgroenten. 26,00

Vegetarische gerechten

Pappardelle
Met spinazie, padderstoelen en truffel.
(voorgerecht) 9,00 / (hoofdgerecht) 18.00

Brie de Meaux
Dun gesneden, met acacia honing, walnoten en rucola. 9,00

Salade spoor vega
Noten, scharreleitje, fêtakaas, Old Amsterdam, bospaddenstoeltjes, gepofte tomaatjes en Hollandse slasoorten. 8,00 / 16,00

Risotto
Met oesterzwammen, shiitake, truffel, champignons en jonge prei. 9,00 / 18.00

Groene asperges
Met gekookt eitje, pindasaus en tempeh. 8.50 / 16.00

Geiten sla
Gegratineerde geitenkaas van de Bovense Hoeve uit Waspik met croutons, avocado, zongedroogde tomaatjes , pompoenpittenen Hollandse slasoorten en honing van de imker uit het dorp. 9,50/18,00

Tomaten pomodori soep
Voor deze soep worden de pomodori tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we deze zachtjes indampen met basilicum en oregano. 6,00

Vega brurger
Geserveerd met koolsla, cornichons, oude kaas, truffelmayo en tomaat . 15,00

U kunt al onze vegetarische en vegan gerechten als voor-, tussen- of hoofdgerecht bestellen.

Vegan gerechten

Luca Bowl
Deze poke bowl is voornamelijk met groenten gemaakt gemixt met wakame, gember avocado, spaanse peperkokommer, ui en japanse rijst. 9,00

Tom kha kai
Dit is een soepgerecht uit de Laotianse en thaise keuken. We serveren dit gerecht met kokosmelk, galanga, citroengras, paddenstoelen, lente ui en koriander. 8,50

Parade
Van diverse seizoensgroenten. 10,00 / 19.00

Cous-cous
Met gepofte groenten en chimichurri. 10,00 / 19,00

Wilde zwarte rijst
Geroerbakt met paprika, ui en aubergine. 10,00 /19.00