Hoofdgerechten

Visgerechten

Catch of the Day
Omdat er op de huidige vismarkt veel én een gevarieerd aanbod is, wisselen wij vaak in onze visgerechten. De visgerechten staan daarom niet meer op de kaart, maar op de krijtborden met ‘Catch of the Day’ (in het restaurant te zien).
Bel of mail als u wilt weten welke vissoorten wij momenteel serveren.

Vleesgerechten

Mega Combi
Een combinatie van zacht gegaarde rundersukade, krokant gebakken kalfszwezerik en bloedworst. Op een spaghetti met truffel, bospaddenstoelen en spinazie. 24,50

Poelepetaat
Ook wel bekend als parelhoen;serveren wij met paddenstoelen truffel risotto en truffel jus. 19,00

Heyde Hoeve varken
Filet medallions van varkens van de heyde hoeve met een stamppotje van kropsla en mosterdjus. 22,50

Grote jongens biefstuk
Flinke rib-eye steak van 300 gram van Henk Broeders uit Berkel Enschot. Gewoon met boontjes en chili churrie. (Niet voor meisjes die zeuren om het vetrandje 😉 27,50

Spoor tournedos
Gegrilde biefstuk van de runderhaas van het Black Angus rund waarin knoflookteentjes zijn gestoken, omwikkeld met pancetta spek met een saus van gepofte knoflook en seizoensgroenten. 27,00

Tournedos
Gegrilde biefstuk van de runderhaas van het Black Angus rund met saus naar keuze (peper, rode wijn, gorgonzola of chimichurri) en seizoensgroenten. 26,00

Vegetarische gerechten

Tagliatelle
Met spinazie, padderstoelen en truffel.
(voorgerecht) 8,00 / (hoofdgerecht) 16.00

U kunt al onze vegetarische gerechten als voor-, tussen- of hoofdgerecht bestellen.

Parade
Van diverse seizoensgroenten. 9,00 / 18.00

Salade spoor vega
Noten, scharreleitje, fêtakaas, Old Amsterdam, bospaddenstoeltjes, gepofte tomaatjes en Hollandse slasoorten. 8,00 / 16,00

Risotto
Met oesterzwammen, shiitake, truffel, champignons en jonge prei. 9,00 / 18.00T
Voor deze soep worden de pomodori tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we deze zachtjes indampen met basilicum en oregano. 5,00

Geiten sla
Gegratineerde geitenkaas van de Bovense Hoeve uit Waspik met croutons, avocado, zongedroogde tomaatjes , pompoenpittenen Hollandse slasoorten en honing van de imker uit het dorp. 9,00/18,00

Tomaten pomodori soep
Voor deze soep worden de pomodori tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we deze zachtjes indampen met basilicum en oregano. 5,00

Cous-cous
Met gepofte groenten en chimichurri. 8,00 / 16,00

Luca Bowl
Deze poke bowl is voornamelijk met groenten gemaakt gemixt met wakame, gember avocado, spaanse peperkokommer, ui en japanse rijst. 9,00

Brie de Meaux
Dun gesneden, met acacia honing, walnoten en rucola. 9,00