Hoofdgerechten

Visgerechten

Catch of the Day
Omdat er op de huidige vismarkt veel én een gevarieerd aanbod is, wisselen wij vaak in onze visgerechten. De visgerechten staan daarom niet meer op de kaart, maar op de krijtborden met ‘Catch of the Day’ (in het restaurant te zien).
Bel of mail als u wilt weten welke vissoorten wij momenteel serveren.

Vleesgerechten

Lady steak
Een magere, zeer malse biefstuk van het Black Angus rund van 150 gram. De lady steak heeft nauwelijks vet, maar wel veel smaak. Wij serveren de steak met kruidenboter en een groene salade. 20,50

Gentleman steak
Een smaakvolle lendebiefstuk van het Black Angus rund van 350 gram. Wij serveren de rumpsteak met kruidenboter en groene asperges. 27,50

Bavette
Van het Black Angus rund met gebakken groenten en chimichurri. 24,00

Sukade & zwezerik
Langzaam gegaard vlees van de rundersukade in combinatie met krokant gebakken kalfszwezerik. Geserveerd op een stamppotje met truffeljus. 24,50

Spoor tournedos
Gegrilde biefstuk van de runderhaas van het Black Angus rund waarin knoflookteentjes zijn gestoken, omwikkeld met pancetta spek met een saus van gepofte knoflook en seizoensgroenten. 26,00

Tournedos
Gegrilde biefstuk van de runderhaas van het Black Angus rund met saus naar keuze (peper, rode wijn, gorgonzola of chimichurri) en seizoensgroenten. 25,50

Vegetarische gerechten

Tagliatelle
Met spinazie, padderstoelen en truffel.
(voorgerecht) 8,00 / (hoofdgerecht) 16.00

U kunt al onze vegetarische gerechten als voor-, tussen- of hoofdgerecht bestellen.

Parade
Van diverse seizoensgroenten. 9,00 / 18.00

Uiensoep
Gestoofde witte uien, afgeblust met rode wijn en groentebouillon. Gegratineerd met Old Amsterdam. 6,00

Salade spoor vega
Noten, scharreleitje, fêtakaas, Old Amsterdam, bospaddenstoeltjes, gepofte tomaatjes en Hollandse slasoorten. 8,00 / 16,00

Risotto
Met oesterzwammen, shiitake, truffel, champignons en jonge prei. 9,00 / 18.00

Tomaten pomodori soep
Voor deze soep worden de pomodori tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we deze zachtjes indampen met basilicum en oregano. 5,00

Cous-cous
Met gepofte groenten en chimichurri. 8,00 / 16,00

Brie de Meaux
Dun gesneden, met acacia honing, walnoten en rucola. 9,00