Hoofdgerechten

Visgerechten

Catch of the Day
Omdat er op de huidige vismarkt veel én een gevarieerd aanbod is, wisselen wij vaak in onze visgerechten. De visgerechten staan daarom niet meer op de kaart, maar op de krijtborden met ‘Catch of the Day’ (in het restaurant te zien).
Bel of mail als u wilt weten welke vissoorten wij momenteel serveren.

Vleesgerechten

ossobucco
Wordt gemaakt van kalfsschenkel. Op traditionele Milanese wijze gestoofd met wortel, ui, tomaat en bleekselderij. Geserveerd met risotto alla Parmigiana.,21,00

Thaise kip
Roergebakken label rouge kipfilet met boontjes, cashew, kokos, madras, koriander en limoenblad geserveerd met pandanrijst. 20,00

Pig
Crispy bereid buikspek, Pulled porc van de varkensnek en gegrilde filet van het Livar varken, geserveerd met zuurkool op Duitse wijze. 20,50

Entrecote
Runderentrecote van het Black Angus rund van 300 gram. Prachtig vlees uit de houtskooloven, geserveerd met bearnaisesaus. 27,50 (Niet voor meisjes die zeuren om het vetrandje 😉

Spoor tournedos
Gegrilde biefstuk van de runderhaas van het Black Angus rund waarin knoflookteentjes zijn gestoken, omwikkeld met pancetta spek met een saus van gepofte knoflook en seizoensgroenten. 27,00

Tournedos
Gegrilde biefstuk van de runderhaas van het Black Angus rund met saus naar keuze (peper, rode wijn, gorgonzola of chimichurri) en seizoensgroenten. 26,00

Vegetarische gerechten

Tagliatelle
Met spinazie, padderstoelen en truffel.
(voorgerecht) 8,00 / (hoofdgerecht) 16.00

U kunt al onze vegetarische gerechten als voor-, tussen- of hoofdgerecht bestellen.

Parade
Van diverse seizoensgroenten. 9,00 / 18.00

Salade spoor vega
Noten, scharreleitje, fêtakaas, Old Amsterdam, bospaddenstoeltjes, gepofte tomaatjes en Hollandse slasoorten. 8,00 / 16,00

Risotto
Met oesterzwammen, shiitake, truffel, champignons en jonge prei. 9,00 / 18.00T
Voor deze soep worden de pomodori tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we deze zachtjes indampen met basilicum en oregano. 5,00

Geiten sla
Gegratineerde geitenkaas van de Bovense Hoeve uit Waspik met croutons, avocado, zongedroogde tomaatjes , pompoenpittenen Hollandse slasoorten en honing van de imker uit het dorp. 9,00/18,00

Tomaten pomodori soep
Voor deze soep worden de pomodori tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we deze zachtjes indampen met basilicum en oregano. 5,00

Cous-cous
Met gepofte groenten en chimichurri. 8,00 / 16,00

Flammkuchen veggi
Een klassieke Duitse flammkuchen is een bodem van brooddeeg belegd met crème fraîche, daarop leggen wij Parmezaanse kaas en old Amsterdam . 9,00

Tom kha kai
Dit is een soepgerecht uit de Laotianse en thaise keuken. We serveren dit gerecht met kokosmelk, galanga, citroengras, paddenstoelen, lente ui en koriander. 8,50

Luca Bowl
Deze poke bowl is voornamelijk met groenten gemaakt gemixt met wakame, gember avocado, spaanse peperkokommer, ui en japanse rijst. 9,00

Brie de Meaux
Dun gesneden, met acacia honing, walnoten en rucola. 9,00