Voorgerechten

Koude voorgerechten

Krok & Wrap
Een goed gevulde garnalenkroket met wasabimayonaise en een wrap ingerold met yellowfin tonijn, little jam, wakame, avocado en sesam. 12,00

Poke Bowl
Rauwe Chum zalm, yellowfin tonijn en coquille , gemixt met verse gezonde ingrediënten als Spaanse peper, avocado, wakamé, rode ui, komkommer en koude basmati rijst. 11,50

Carpaccio
Dun gesneden biefstuk van het Black Angus rund met pesto, geschaafde parmezaan, rucola, pijnboompitten en uitgebakken spekjes (Of bestel in plaats van pesto je carpaccio met truffelmayonaise). 11,00

Warme voorgerechten

Zwezerik
Met paddestoelen, truffel risotto, jonge prei en krokant gebakken kalfszwezerik. 12,00

Flammkuchen
Een klassieke Duitse Flammkuchen (ook wel Tarte Flambée in het Frans) is een bodem van brooddeeg belegd met crème fraîche, daarop leggen wij Old Amsterdam, panchetta spek en ui. 9,50

Enchilada
Een enchilada is een traditioneel Mexicaans deeggerecht, dat bestaat uit maïstortilla die wordt bedekt met een saus van tomaat en rode peper. Wij vullen de enchilada met chorizo, kip en paprika en serveren dit met guacamole. 9,50

Soepen

Tomaten pomodori soep
Pomodori, ook wel Roma tomaten genoemd, hebben het voordeel dat ze minder zaadjes bevatten. Het vruchtvlees is iets steviger. Voor deze soep worden de tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we hem zachtjes indampen met basilicum en oregano en serveren wij deze met kalfsgehaktballetjes. 5,00

Garnalen bisque
Bisque is een Franse schaaldierensoep getrokken van garnalen. Geserveerd met garnalen. Daarbij serveren wij toast en rouille. 7,00