Voorgerechten

Koude voorgerechten

Eend
Dun gesneden gerookte eendenborst met rode bietjes, rucola en truffelmayonaise. 10,00

Pulpo
Heerlijk gekookte octopus met avocado, aardpeer, tomaat en saffraanmayonaise. 10,00

Tonijn
Sashimi van yellowfin tonijn en sushi van tonijn. 12,00

Steak tartaar
Tartaar gesneden van kogelbiefstuk van het Black Angus rund met een kroketje van kalfszwezerik en mosterdmayonaise. 11,00

Poke Bowl
Rauwe Chum zalm, yellowfin tonijn en coquille , gemixt met verse gezonde ingrediënten als Spaanse peper, avocado, wakamé, rode ui, komkommer en koude basmati rijst. 11,50

Carpaccio
Dun gesneden biefstuk van het Black Angus rund met pesto, geschaafde parmezaan, rucola, pijnboompitten en uitgebakken spekjes (Of bestel in plaats van pesto je carpaccio met truffelmayonaise). 11,50

Warme voorgerechten

Gamba’s
Gepelde gamba’s uit de houtskooloven met tomatensaus en gegratineerd met kruidenboter, met mango en koriander. 9,00

risotto frutti di mare
Heerlijke risotto met zeevruchten. 10,50

risotto funghi
Heerlijke risotto met bospaddestoelen, pancetta en truffel. 9,00

Flammkuchen
Een klassieke Duitse Flammkuchen (ook wel Tarte Flambée in het Frans) is een bodem van brooddeeg belegd met crème fraîche, daarop leggen wij Old Amsterdam, panchetta spek en ui. 9,50

Soepen

Tomaten pomodori soep
Pomodori, ook wel Roma tomaten genoemd, hebben het voordeel dat ze minder zaadjes bevatten. Het vruchtvlees is iets steviger. Voor deze soep worden de tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we hem zachtjes indampen met basilicum en oregano en serveren wij deze met kalfsgehaktballetjes. 5,00

Garnalen bisque
Bisque is een Franse schaaldierensoep getrokken van garnalen. Geserveerd met garnalen. Daarbij serveren wij toast en rouille. 7,00

Tom Kha Kai
Dit is een gerecht uit de Laotiaanse en Thaise keuken. De naam betekent letterlijk kip-galanga soep. Het gerecht wordt gemaakt van kokosmelk, galanga, citroengras en kip. Wij doen daar ook nog paddestoelen, lente-ui, koriander en groenten bij. 9,50