Voorgerechten

Koude voorgerechten

Paté
Huisgemaakte paté met chutney van rode wijn, stroop en getoast brioche brood. 10,00

Poke Bowl
Rauwe Chum zalm, yellowfin tonijn en coquille , gemixt met verse gezonde ingrediënten als Spaanse peper, avocado, wakamé, rode ui, komkommer en koude basmati rijst. 11,00

Carpaccio gerechten

Black angus rund
Dun gesneden lende met pesto, geschaafde parmezaan, rucola, pijnboompitten en uitgebakken spekjes (Of bestel in plaats van pesto je carpaccio met truffelmayonaise). 11,00

Chum zalm
Dun gesneden rauwe en gerookte chum zalm met zoetzure groenten, watercress en mierikswortel mayonaise. 11,00

Yellowfin tonijn
Dun gesneden dichtgeschroeide yellowfin tonijn met gember, wakamé, ijsbergsla en wasabi mayonaise. 11,00

Warme voorgerechten

Hereford rib-eye
Dun gesneden en gerookte runder rib-eye met kropsla, spekjes, pijnboompitten en jalapeño mayonaise. 11,00

Zwezerik
Met paddestoelen, truffel risotto, jonge prei en krokant gebakken kalfszwezerik. 12,00

Flammkuchen
Een klassieke Duitse Flammkuchen (ook wel Tarte Flambée in het Frans) is een bodem van brooddeeg belegd met crème fraîche, daarop leggen wij Old Amsterdam, panchetta spek en ui. 9,50

Enchilada
Een enchilada is een traditioneel Mexicaans deeggerecht, dat bestaat uit maïstortilla die wordt bedekt met een saus van tomaat en rode peper. Wij vullen de enchilada met chorizo, kip en paprika en serveren dit met guacamole. 9,50

Soepen

Tomaten pomodori soep
Pomodori, ook wel Roma tomaten genoemd, hebben het voordeel dat ze minder zaadjes bevatten. Het vruchtvlees is iets steviger. Voor deze soep worden de tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we hem zachtjes indampen met basilicum en oregano en serveren wij deze met kalfsgehaktballetjes. 5,00

Uiensoep
Gestoofde witte uien, afgeblust met rode wijn en groentebouillon. Gegratineerd met Old Amsterdam. 6,00

Garnalen bisque
Bisque is een Franse schaaldierensoep getrokken van garnalen. Geserveerd met garnalen. Daarbij serveren wij toast en rouille. 7,00