Voorgerechten

Koude voorgerechten

Tuna ‘melt’
Tartaar van tonijn, avocado en tomatensalsa met doritos en gesmolten cheddarkaas. 12,00

Vitello Tonnato
Kalfsfricandeau met tonijn mayonaise, kappertjes, rode ui en watercress. 10,00

Drie’otje
Brioche toast met kingkrab salade, tartaar van zalmbuikjes en avocado, bonbon van gerookte zalm en garnalen. 12,00

Poke Bowl
Rauwe Chum zalm, yellowfin tonijn en coquille , gemixt met verse gezonde ingrediënten als Spaanse peper, avocado, wakamé, rode ui, komkommer en koude basmati rijst. 12.00 (of bestel je pokebowl in plaats van vis met: crispy chicken of beef teriyaki)

Carpaccio
Dun gesneden biefstuk van het Black Angus rund met pesto, geschaafde parmezaan, rucola, pijnboompitten en uitgebakken spekjes (Of bestel in plaats van pesto je carpaccio met truffelmayonaise). 11,50

Warme voorgerechten

Maasaal
Gebakken maas paling gestoofd met stroop, boontjes, aardappel en saus van gepofte knoflook. 11,00

Gefrituurde brie
Met vijgencompote, seranoham, ruccola en walnoten. 10,00

Coquilles en gamba
Met een omeletje van kingkrab en kreeftenjus. 12,00

Soepen

Tomaten pomodori soep
Pomodori, ook wel Roma tomaten genoemd, hebben het voordeel dat ze minder zaadjes bevatten. Het vruchtvlees is iets steviger. Voor deze soep worden de tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we hem zachtjes indampen met basilicum en oregano en serveren wij deze met kalfsgehaktballetjes. 6,00

Bisque
van garnalen met toast en rouille. 7,50

Tom kha kai
Dit is een gerecht uit de Laotianse en thaise keuken. De naam betekent letterlijk kip-galanga soep. We serveren dit gerecht met kokosmelk, galanga, citroengras, paddenstoelen, lente ui, kip en koriander. 9,50

Hugo’g risotto lijst

Risotto frutti di mare
Heerlijke risotto met zeevruchten. 10.00

Risotto funghi
Heerlijke risotto met bospaddestoelen, pancetta en truffel. 10.00

Risotto pomodori
Risotto met pomodori tomaten, chorizo, kip en doperwten . 10.00 Paragraaf

Risotto truffel
Risotto met truffel, spinazie en kalfssukade. 10.00