Voorgerechten

Koude voorgerechten

Burrata
Burrata is een ware Italiaanse delicatesse; een mozzerella van de beste buffelmelk, waaraan room is toegevoegd. dit resulteert in een culinair pareltje dat smelt op je tong. Wij serveren hem met coeur de Boeuf tomaten, serranoham, ruccola, pijnboompitten en aceto balsamico stroop. 11,00

Gerookte rib-eye
Dun gesneden van het Black Angus rund met gefrituurde roomkaas, kropsla, gedroogde tomaatjes en chimi-churi. 10,50

Zalm buikjes
Met avocado, groene appel, little jam, radijs, doperwtencrème en een dille-limoendressing. 10,00

Zwaardvis
Dun gesneden Zwaardvis met ansjovismayonaise, forelkuit, kappertjes, cress en koriander. 11,50

Poke Bowl
Rauwe Chum zalm, yellowfin tonijn en coquille , gemixt met verse gezonde ingrediënten als Spaanse peper, avocado, wakamé, rode ui, komkommer en koude basmati rijst. 10.00

Carpaccio
Dun gesneden biefstuk van het Black Angus rund met pesto, geschaafde parmezaan, rucola, pijnboompitten en uitgebakken spekjes (Of bestel in plaats van pesto je carpaccio met truffelmayonaise). 11,50

Warme voorgerechten


Quesedilla’s

Een Quesedilla is een soort Mexicaanse ‘tosti’; ze worden gemaakt van mais-of bloemtortilla’s, dichtgevouwen en gevuld. Wij serveren hem gevuld met geitenkaas en old Amsterdam, kip en chorizo, met een heerlijke tomatensalsa. 8.50

Pil-Pil
Licht pittig gekruide garnalen op Spaanse wijze sissend geserveerd, met knoflook, pimento en olijfolie. 9,50

Coquilles en pancetta
Geroosterde coquille met crispy buikspek, geserveerd met avocado, doperwten en doperwten crème, groene olie en radijs. 10.50

Crispy Bacon
Geserveerd met groene asperges, gekookt eitje. tempeh en pindasaus. 9,50

Soepen

Tomaten pomodori soep
Pomodori, ook wel Roma tomaten genoemd, hebben het voordeel dat ze minder zaadjes bevatten. Het vruchtvlees is iets steviger. Voor deze soep worden de tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we hem zachtjes indampen met basilicum en oregano en serveren wij deze met kalfsgehaktballetjes. 6,00

Bisque
van garnalen met toast en rouille. 7,50

Tom kha kai
Dit is een gerecht uit de Laotianse en thaise keuken. De naam betekent letterlijk kip-galanga soep. We serveren dit gerecht met kokosmelk, galanga, citroengras, paddenstoelen, lente ui, kip en koriander. 9,50

Hugo’g risotto lijst

Risotto frutti di mare
Heerlijke risotto met zeevruchten. 10.00

Risotto funghi
Heerlijke risotto met bospaddestoelen, pancetta en truffel. 10.00

Risotto pomodori
Risotto met pomodori tomaten, chorizo, kip en doperwten . 10.00 Paragraaf

Risotto trota
Risotto met gerookte forel, spinazie en een kletskop van parmezaan. 10.00

Risotto truffel
Risotto met truffel, spinazie en kalfssukade. 10.00